Teamverband

Als werkgever zie je het gebeuren… Er zijn wat medewerkers die door omstandigheden wat meer op hun tenen lopen. Dit kan door werkdruk zijn en/of door hun privé omstandigheden. Je zou ze graag op weg willen helpen, dat ze minder stress en weer méér plezier gaan ervaren. Hoe zou je dat voor elkaar kunnen krijgen?

Ja, je hebt een vertrouwenspersoon binnen jouw onderneming (al is dat in veel gevallen meer een formaliteit): vaak is dit een collega die het eigenlijk al druk genoeg heeft. Daarnaast snap je zélf ook wel dat een collega als vertrouwenspersoon niet altijd uitnodigt tot een open en vertrouwelijk gesprek.

Heb je weleens aan een externe coach gedacht voor de medewerkers van jouw eigen onderneming? Er zijn heel veel voordelen!

  • Door mij als externe coach in te zetten voor jouw medewerkers (wanneer nodig) zorg je voor extra aandacht voor het wel-zijn en welbevinden van de medewerkers op de werkvloer.
  • De gecoachte medewerkers zullen mij als externe coach meer vertrouwen en minder terughoudend zijn om persoonlijke informatie te geven, in tegenstelling tot een interne vertrouwenspersoon/coach.
  • Als externe coach kan ik objectief kijken naar de behoeftes van jouw medewerkers. Wat is er nodig om (weer) beter te functioneren op de werkvloer?
  • Door te werken aan het wel-zijn en welbevinden van de medewerkers kan er daadwerkelijk minder werkverzuim plaatsvinden, een grotere kans op behoud van de medewerkers, vergroting van het werkplezier, vermindering van stress, minder spanningen en gedoe op de werkvloer, enzovoorts.
  • Hoeveel kost een medewerker jou bij verzuim? Wat zou het jullie opleveren om preventief aan de slag te gaan met coaching voor de medewerkers waardoor verzuim daadwerkelijk wordt verminderd?
  • Met ruim 10 jaar coach-ervaring ben ik absoluut een professional die gespecialiseerd is in het coachvak.
  • De mogelijkheden van mijn diensten zijn volledig af te stemmen op de behoeftes op de werkvloer: individuele coaching, aan de slag in groepsverband, een dag met het team, enz.

Nieuwsgierig geworden naar dat wat ik voor jou en jouw medewerkers kan betekenen? Ik maak graag een afspraak voor een fijne kennismaking én een toelichting van de waarde van mijn werk voor jouw onderneming.

(Pssssttt…. Ben jij die medewerker die hier behoefte aan heeft? Laat even van je horen! Zo kunnen wij samen in gesprek om te kijken of jouw werkgever óók voor jou mijn diensten zou kunnen inzetten)