Persoonlijk

Blegh, het kabbelt voort, er knaagt wat, het stroomt niet. Je staat continu aan, de zorg voor anderen is jouw prioriteit en je bent jezelf kwijt geraakt. Doordenderen is dat wat je nu doet en je cijfert jezelf weg. Me-time?! Wat is dat? Bijtanken? Hoe dan? Waar is die sparkle of joy gebleven? Over jouw energiepeil begin je al niet meer: je bent leeg! Je voelt dat het anders mag én kan! Maar waar te beginnen?

Het is tijd om hiermee aan de slag te gaan!

Je voelt dat er meer in je zit dan er nu uitkomt en je wéét dat er zoveel meer uit het leven te halen valt. Het is tijd dat je de verbinding met jezelf weer aangaat. Je bent bereid om met jezelf aan de gang te gaan! Dit ‘moet’ nu gaan gebeuren! Het is tijd om op ontdekkingsreis te gaan naar jouw eigen ‘harthuppels’. Je staat open voor persoonlijke groei en je bent bereid om dat te doen wat nodig is om méér uit jezelf en je leven te halen!

Dus wil jij op reis naar minder…

 • doorgaan met dát wat je altijd al deed, ook al weet je dat je daar niet zo blij van wordt
 • ‘ja’ zeggen tegen alles en iedereen en jezelf daarbij totaal vergeten
 • al die ballen in de lucht houden ten koste van jezelf
 • schuldgevoel als je eindelijk eens heel even voor jezelf durft te kiezen
 • uitgeblust op de bank zitten aan het einde van de dag, totaal uitgeput en moedeloos

Met mijn hulp zorg ik ervoor…

 • dat jij meer geluk, plezier en huppels van jouw hart gaat ervaren
 • je meer innerlijke rust en een diepgaand vertrouwen gaat voelen in jouw eigen kunnen
 • dat er een heerlijke positieve energie gaat stromen door jouw dagelijks leven
 • je sneller gaat herkennen dat je even een pas op de plaats mag nemen én gaat checken waar JIJ vervolgens behoefte aan hebt
 • jij gaat voelen hoe het is om meer in jouw eigen kracht te staan, vol in verbinding met jezelf en een stuk meer zelfliefde (want wat zijn we af en toe streng voor onszelf he?! Dat mag wel wat liefdevoller)
 • dat jij door al die mooie stappen die je samen met mij gaat zetten écht een leuker bruisender super-mens gaat worden waar je omgeving óók heel blij van wordt

‘We are all of us stars and we deserve to twinkle’ – Marilyn Monroe

Hoe een traject bij mij eruit ziet? Er is géén standaard pakket voor jou weggelegd. Ik stem mijn aanbod geheel af op jouw behoeftes! Ieder mens is uniek, dus ik zal jou een aanbod op maat aanbieden. Variërend van een healing, een online training voor zelfliefde, een losse Sprankelsessie of een uitgebreider liefdevol traject: de investering ligt tussen de 37 euro tot 750 euro. (Afspraken vinden plaats in de praktijk en/of online)

Wat zeg je ervan? Spannend? Ja logisch! Dat mag er zijn hoor!
Wil je weten of wij een goede match zijn? Een kennismaking is vrijblijvend en kosteloos!

Yes! Vertel mij meer!