Persoonlijk

Blegh, het kabbelt voort, er knaagt wat, er stroomt iets niet. Ben je er al van bewust? Of ben je nog zoekende wat er ‘knaagt’? Dit kan op je werk zijn, in jouw privéleven of een combinatie daarvan. ‘Is dit alles’ schiet weleens door je hoofd. Op de vraag waar je nou eigenlijk blij van wordt, weet je het antwoord niet zo goed meer. Waar is die sparkle of joy gebleven? Over jouw energiepeil begin je al niet meer: je bent leeg! Je voelt dat het anders mag én kan! Maar waar te beginnen?

Het is tijd om hiermee aan de slag te gaan!

Je voelt dat er meer in je zit dan er nu uitkomt en je wéét dat er zoveel meer uit het leven te halen valt. Je bent bereid om met jezelf aan de gang te gaan! Dit ‘moet’ nu gaan gebeuren! Het is tijd om op ontdekkingsreis te gaan naar jouw eigen ‘harthuppels’. Je staat open voor persoonlijke groei en je bent bereid om dat te doen wat nodig is om alles uit jou en je leven te halen!

Dus wil jij op reis naar minder:

  • Doorgaan met dát wat je altijd al deed, ook al weet je dat je daar niet zo blij van wordt
  • Rondjes blijven dwalen in gedachten hoe je het anders mag gaan aanpakken
  • Blijven plakken in oude gewoontes en patronen die je niet meer dienen

Met mijn hulp zorg ik ervoor…

  • Dat jij meer geluk, plezier en huppels van jouw hart gaat ervaren
  • Je meer innerlijke rust en een diepgaand vertrouwen gaat voelen
  • Dat er een heerlijke positieve energie gaat stromen door jouw dagelijks leven
  • Jij gaat voelen hoe het is om meer in je eigen kracht te staan, vol in verbinding met jezelf en een stuk meer zelfliefde (want wat zijn we af en toe streng voor onszelf he?! Dat mag wel wat liefdevoller)

‘We are all of us stars and we deserve to twinkle’ – Marilyn Monroe

Hoe een traject bij mij eruit ziet? Er is géén standaard pakket voor jou weggelegd. Ik stem mijn aanbod geheel af op jouw behoeftes! Ieder mens is uniek, dus ik zal jou een aanbod op maat aanbieden. Variërend van een healing tot een losse sessie of een uitgebreider liefdevol traject: de investering ligt tussen de 37 euro tot 750 euro. (Afspraken vinden plaats in de praktijk en/of online)

Wat zeg je ervan? Spannend? Ja logisch! Dat mag er zijn hoor!
Wil je weten of wij een goede match zijn? Een kennismaking is vrijblijvend en kosteloos!

Yes! Vertel mij meer!