Over Marieke

Hey hallo! Ik ben Marieke, de geluksmentor van HartHuppels

… en het is mijn passie om anderen te helpen bij het volgen van hun hart. Hoe mooi zal de wereld zijn als we dat méér gaan doen!

Met ruim 10 jaar ervaring als zelfstandig ondernemer is er één specifiek thema die door alle jaren heen loopt. Mijn eigen hart volgen blijkt tot nu toe dé rode draad te zijn die goud waard is. Goedbedoelde adviezen en tips vlogen om mijn oren, zeker in de eerste jaren. Hoe meer ik deze adviezen ging opvolgen, hoe verder ik van mezelf af kwam te staan. Ja, ik heb geleerd met vallen en opstaan.

Het zal je wellicht ook niet verbazen dat dit thema, mijn hart volgen, eigenlijk ook al jaren daarvoor meespeelde. Een baan aanhouden, terwijl dit meer energie kostte dan ik kon verwerken. Nog heel lang in een relatie blijven die mij géén voldoening meer gaf. Blijven plakken aan omstandigheden die mij meer gepieker en zorgen brachten dan voldoening en bezieling. Mijn hoofd probeerde mij het één wijs te maken, terwijl mijn hart allang iets anders vertelde.

Wie weet herken jij dit? Als jouw hart eenmaal heeft aangegeven dat er iets veel mooiers voor jou is weggelegd, hoe lang kan jij jouw ‘oude’ pad nog blijven bewandelen? Hoe lang heb je nodig voordat je die sprong echt durft te nemen? Als je weet dat er geen ander pad jou meer vervulling gaat geven, hoe lang wil je dan nog wachten? Wanneer je een beetje op mij lijkt, kan het eerst heel lang duren voordat je de knoop doorhakt. Je hoofd gaat aan de slag: ‘Tja, ik kan toch niet zomaar…’, ‘Zou je dat wel doen, want …’

Totdat je gaat beseffen dat het ook al eerder kan! Dat gun ik jou ook! Het heeft mij al zoveel moois gebracht tot nu toe! Ik probeer zoveel mogelijk vanuit mijn hart en passie te leven, iets wat mij al makkelijker afgaat. (Ja, haha, ik ben ook een mens met uitdagingen en valkuilen hoor!)

Wat anderen over mij zeggen (en wat ik grotendeels herken 😉):
Positief, spiritueel met beide voeten op de grond, vol energie, enthousiast, observerend, analytisch en scherp, liefdevol, vol mededogen, krachtig, humor.

Anders nog iets te delen? Ja hoor, haha… Ik ben dol op lezen, creatief bezig zijn, dansen, sporten, (vals) zingen, wandelen, koken&bakken, sauna, lekker eten én de natuur!

Ben jij ook op zoek naar dat huppeltje van plezier en voldoening? Fijn om je te ont-moet-en! Ik neem je graag mee op reis, met een tikkeltje spiritualiteit én met mijn eigen nuchterheid, positiviteit en humor.

‘Voel de weg die bij je past…’ Weg kwijt? Ik help je graag! Je hoeft het niet alleen te doen…

Plan een gesprek in