Over Marieke

Hey hallo! Ik ben Marieke, de geluksmentor van HartHuppels

… en het is mijn missie om moeders te helpen bij het volgen van hun hart en de verbinding met zichzelf (weer) aan te gaan i.p.v. altijd maar aan staan, doordenderen en vooral zichzelf vergeten. Vól passie en liefdevolle aandacht zorg ik dat deze moeders weer gaan doen waar ZIJ blij van worden! Hoe mooi zal de wereld dan worden!

Met ruim 12 jaar ervaring als moeder is er één specifiek thema die door alle jaren heen loopt: mezelf wegcijferen. Het bleek uitdagend te zijn om mezelf op de eerste plek te zetten. De behoefte om het voor onze kinderen goed te regelen, maakte mij onzeker, twijfelend én iemand die het liefst álle ballen in de lucht hield! Ja eerlijk waar, ik heb geleerd met vallen en opstaan.

Wie weet herken jij dit? Je moppert jezelf door de dag, je moet ook áltijd alles alleen doen, je verwijt een ander dat hij/zij wél voor zichzelf opkomt, je neemt je iedere keer weer voor even wat voor jezelf te gaan doen en puntje bij paaltje zit je weer uitgeteld op de bank in de avond. (Zelfs dan ben je eigenlijk nog niet tevreden met dat wat je allemaal gedaan hebt die dag, want er ligt nog een was klaar, of de vaatwasser, of de badkamer… Of… of… of…) Herkenbaar? Top! Dan lijken we op elkaar!

Totdat je gaat beseffen dat het anders kan én mag! Dat gun ik jou ook! Wanneer je een beetje op mij lijkt, kan het eerst heel lang duren voordat je de knoop doorhakt en een eerste stap zet om hulp te vragen. Je hoofd gaat eerst namelijk aan de slag: ‘Tja, ik kan toch niet zomaar…’, ‘Zou je dat wel doen, want …’. Totdat je hart een seintje geeft: het kan zo niet langer! Je bent allang al niet meer die bruisende vrouw die je voorheen was. Het ‘moet’ anders, maar hoe?!

Ik help je er graag bij! Het heeft mijzelf namelijk al zoveel moois gebracht tot nu toe! Ik probeer zoveel mogelijk vanuit mijn hart en passie te leven, iets wat mij al makkelijker afgaat. (Ja, haha, ik ben ook een mens met uitdagingen en valkuilen hoor!) Dát krijgen mijn kinderen ook mee! Iets waar ik véél waarde aan hecht! Doe waar je blij van wordt, dan verloopt je leven zoveel makkelijker, energievoller én plezieriger. Laat dat nou ook heel positief doorwerken op je gezin en andere mensen om jou heen?!

Afijn, de strekking is duidelijk toch?

Wat anderen over mij zeggen (en wat ik grotendeels herken 😉):
Positief, spiritueel met beide voeten op de grond, vol energie, enthousiast, observerend, analytisch en scherp, liefdevol, vol mededogen, krachtig, humor.

Anders nog iets te delen? Ja hoor, haha… Ik ben dol op lezen, creatief bezig zijn, dansen, sporten, (vals) zingen, wandelen, koken&bakken, sauna, lekker eten én de natuur!

Ben jij ook op zoek naar dat huppeltje van plezier en voldoening? Fijn om je te ont-moet-en! Ik neem je graag mee op reis, met een tikkeltje spiritualiteit én met mijn eigen nuchterheid, positiviteit en humor.

‘Voel de weg die bij je past…’ Weg kwijt? Ik help je graag! Je hoeft het niet alleen te doen…

Plan een gesprek in