Over Marieke

Hey hallo! Ik ben Marieke, de geluksmentor en HSP coach van HartHuppels

… en het is mijn missie om (hoog)gevoelige (jong)volwassenen te helpen bij het volgen van hun hart en de verbinding met zichzelf (weer) aan te gaan i.p.v. altijd maar aan staan, doordenderen en vooral zichzelf vergeten. Vól passie en liefdevolle aandacht zorg ik dat ze weer gaan doen waar ZIJ blij van worden! Hoe mooi zal de wereld dan worden!

Met een hele leven lang ervaring als vrouw met een hooggevoelig karakter is er één groot thema die door alle jaren heen loopt: wie ben ik, wat past bij mij, waar word ik blij van?

Na jaren mezelf anders te hebben gevonden dan anderen om mij heen, kwam ik er als dertigjarige jonge moeder achter dat ik een hooggevoelig karakter heb. Ohhhh, wat een puzzelstukken vielen er op hun plaats! Wat een enorme portie herkenning… De kenmerken rondom overprikkeling, de emoties die alle kanten op kunnen schieten, de zintuigen die op scherp staan, de behoefte aan rust/stilte om mij heen, het intens kunnen genieten van kleine dingetjes, enzovoorts. Daarnaast leg ik de lat hoog met een flinke portie perfectionisme en de behoefte om alle ballen hoog te houden. Genoeg redenen om een enorme groei in zelfkennis door te maken, mezelf onder te dompelen in de kennis rondom hooggevoeligheid én hiermee al vanaf 2012 anderen te helpen/coachen, van jong tot oud(er).

Wie weet herken jij dit? Je voelt je vaak vermoeid, houdt (te) veel rekening met anderen, je zet jezelf niet op de eerste plek, je reageert mopperig en geïrriteerd, je komt moeilijk tot rust, je vind het lastig om onder druk te presteren, en meer.

Totdat je gaat beseffen dat het anders kan én mag! Dat gun ik jou ook! Wanneer je een beetje op mij lijkt, kan het eerst even duren voordat je de knoop doorhakt en een eerste stap zet om hulp te vragen. Je hoofd gaat eerst namelijk aan de slag: ‘Tja, ik kan toch niet zomaar…’, ‘Zou je dat wel doen, want …’. Totdat je hart een seintje geeft: het kan zo niet langer! Je bent allang al niet meer die bruisende leukerd die je voorheen was. Het ‘moet’ anders, maar hoe?!

Ik help je er graag bij! Ik probeer zoveel mogelijk vanuit mijn hart en passie te leven rekening houdend met mijn eigen hooggevoelige karakter, iets wat mij al makkelijker afgaat. (Ja, haha, ik ben ook een mens met uitdagingen en valkuilen hoor!) Met een flinke portie zelfkennis en doen waar je blij van wordt, dan verloopt je leven zoveel makkelijker, energievoller én plezieriger. Laat dat nou ook heel positief doorwerken op je gezin en andere mensen om jou heen?!

Afijn, de strekking is duidelijk toch?

Wat anderen over mij zeggen (en wat ik grotendeels herken 😉):
Positief, spiritueel met beide voeten op de grond, vol energie, enthousiast, observerend, analytisch en scherp, liefdevol, vol mededogen, krachtig, humor.

Anders nog iets te delen? Ja hoor, haha… Ik ben dol op lezen, creatief bezig zijn, dansen, sporten, (vals) zingen, wandelen, koken&bakken, sauna, lekker eten én de natuur!

Ben jij ook op zoek naar dat huppeltje van plezier en voldoening? Fijn om je te ont-moet-en! Ik neem je graag mee op reis, met een tikkeltje spiritualiteit én met mijn eigen nuchterheid, positiviteit en humor.

‘Voel de weg die bij je past…’ Weg kwijt? Ik help je graag! Je hoeft het niet alleen te doen…

Plan een gesprek in