Ik-liefde challenge

Ohhhh, wat kijk ik er naar uit! Doe je met mij mee?
Maandag 23 januari tot en met vrijdag 27 januari is dé Ik-liefde challenge!
Samen een midweek aan de slag om vooral méér zelfliefde te gaan ervaren. Want oh-oh, wat kunnen we streng voor onszelf zijn! Zorgen voor een ander prima, maar onszelf op de eerste plaats zetten is écht een dingetje. Als je denkt dat je op de goede weg bent, komt er vaak een nieuwe uitdaging op je pad, waardoor je toch weer als eerste tijd voor/met jezelf inlevert. Jakkes, dat kan toch wel anders?
Dat kritische stemmetje in ons koppie? Tssss, die weet je precies te vertellen wat je niet goed doet! Complimenten geven voor al die ballen die je in de lucht houdt? Echt niet! Vooral kritisch op de dingen die je beter had kunnen doen, of slimmer, of mooier, of handiger, of sneller, of liever, of …

Kortom: liefdevol werk aan de winkel!
Iedere dag ontvang jij van mij een ik-liefde opdracht én meer. Laten we eens gaan ervaren hoe het gaat voelen om méér zelfliefde te gaan stromen in onze harten. Ik geloof namelijk dat de wereld er dan een stuk mooier uit gaat zien!

Geef je hieronder op voor de Ik-liefde challenge! (Deelnemen is helemaal gratis!) Ik hou je op de hoogte van de verdere ontwikkelingen!

Liefdevolle groet, Marieke