Hart op weg shop

Voor de enthousiasteling die graag méér hart-huppels wilt gaan voelen, voor degene die openstaat voor persoonlijke groei, voor de coach die het opstarten van de praktijk écht goed wil aanpakken… Welkom bij de Hart op weg shop!

Leuks voor jou!

 • Healing

  Een individuele healing op afstand OF in de praktijk, inclusief verhelderende terugkoppeling met liefdevolle boodschap. Meer weten? Lees hieronder verder...
   37,00 ( 30,58 + 21% BTW)
  Meer informatie
 • Sprankeldag

  Nieuwe jaar, nieuwe kansen! Dé Sprankeldag staat voor zelfliefde, verbinding met jezelf én meer. Lees hieronder verder voor méér informatie over deze magische dag!
   147,00 ( 121,49 + 21% BTW)
  Meer informatie
 • Ik-liefde training

  De training om jouw zelfliefde te vergroten! Op naar méér zelfliefde, besef, bewustwording, geluk, dankbaarheid en positiviteit! Lees hieronder verder voor méér informatie omtrent deze waardevolle training!
   77,00 ( 63,64 + 21% BTW)
  Meer informatie

Trainingen voor coaches

Ideaal voor de startende coach die een eigen praktijk wil neerzetten OF al een tijdje bezig is en zich zoekende voelt! Je hoeft het niet alleen te doen! Als ik het kan… Kan jij het ook! Mag ik jou op weg helpen?

 • Bloei vanuit de Basis

  In deze training leer jij de basis neer te zetten voor jouw eigen praktijk. Zodat je vanuit daar verder kan bouwen en tot bloei kan komen. Lees hieronder meer over de inhoud!
   197,00 ( 162,81 + 21% BTW)
  Koop deze training
 • Bloei vanuit de Basis VIP

  In deze training leer jij de basis neer te zetten voor jouw eigen praktijk. Zodat je vanuit daar verder kan bouwen en tot bloei kan komen. In deze VIP training krijg je 1-op-1-coaching. Dit zijn in totaal drie sessies van elk een half uur. Lees hieronder méér over de inhoud!
   347,00 ( 286,78 + 21% BTW)
  Koop deze training